BEKIJK ONZE ARRANGEMENTEN

Paintball Groningen

Paintball Groningen

Paintball Xperience is het outdoor paintball bedrijf voor Groningen

Bij Paintball Xperience in Groningen beleef je een unieke ervaring vol spanning, gezelligheid en uitdagingen. Heb jij weleens bij een bepaalde locatie gedacht: hoe gaaf zou het zijn om hier te gaan paintballen?! Paintball Xperience maakt dat mogelijk en komt gewoon naar jou toe. Hierdoor kun je op veel locaties paintballen in Groningen.

Met een uniek mobiel speelveld, op unieke locaties paintballen in Groningen. Wie wil dat nou niet? Het mobiele speelveld wordt opgebouwd door onze ervaren instructeurs en zij zullen zorgen dat je de ultieme kick beleeft. Het speelveld bestaat uit verschillende obstakels waarachter je je kunt verschuilen. Je hoeft niet ver te reizen naar de locatie want Paintball Xperience komt naar jou toe.

 

Paintball Xperience in Groningen

Spanning, uitdagingen & lef

Paintballen op een door jou gekozen locatie in Groningen doe je vanaf 1000 euro. Het exacte bedrag wordt bepaald door de hoeveelheid spelers, het aantal kogels en de speeltijd.

Ben je goed in het verschuilen achter obstakels of ren je als een dappere dodo over het veld heen? Winst bestaat uit de beste samenwerking met je teamgenoten. Paintball Xperience zorgt voor een geweldige paintball ervaring in Groningen. Een spel vol spanning en uitdaging!

Wij regelen het, jouw input is welkom

Wij regelen alles voor je, maar mocht je eigen input hebben dan is dat natuurlijk van harte welkom! Wij bouwen het mobiele speelveld in Groningen op, op jouw locatie. Wij zorgen voor al het benodigde materiaal en natuurlijk de undercover pakken. Lijkt het je een leuke uitdaging en ben je een echte lefgozer? Bekijk de arrangementen of neem direct contact met ons op.

Of kom paintballen op onze vaste locatie in de buurt van Groningen.

In juni 2017 hebben wij bij het Lauwersmeer, op onze locatie Kollumeroord een gloednieuw outdoor paintballveld geopend.  Deze locatie ligt op ongeveer 30 minuten rijden vanaf Groningen-stad. Een prima uitvalsbasis in de buurt van Groningen dus! Zo’n outdoor speelveld brengt een fantastische beleving mee! Zoek beschutting achter het groen, vuur vanuit een veilige greppel en vind je weg richting de vijand door gebruik te maken van de grote bomen en vele struikgewassen. Klik op de knop hieronder om de locatie Lauwersmeer te bekijken!

Locatie Lauwersmeer

Home
Paintball outdoor
Paintball op eigen locatie
Games
Arrangementen
FAQ
Contact

Paintball Xperience
Bûtlan 1
8926 XH Leeuwarden 
058-2038052 
info@paintball-xperience.nl

Facebook Paintball Xperience Leeuwarden 
Paintball Xperience is onderdeel van Copini Buitensport

 

Copini buitensport

info@paintball-xperience.nl  | 058-2038052  |   Like ons op Facebook

Sitemap

Beoordeling door klanten : 9.6/10 - 14 beoordelingen

Paintball Xperience
Paintball Xperience FrieslandPaintball Xperience LeeuwardenPaintball Xperience op locatie
Paintball outdoor Friesland