KINDERPAINTBALL ARRANGEMENT

Kinder Paintball Lauwersmeer

Kinderfeestje Paintball Lauwersmeer, Groningen

Het coolste kinderfeestje

Ben je op zoek naar een activiteit voor het coolste kinderfeestje van het jaar en woonachtig in de omgeving van het Lauwersmeer? Dan is paintball outdoor voor kinderen een echte aanrader! Op onze nieuwe locatie Natuurlijk Kollumeroord, welke zich op de grens van Groningen en Friesland bevindt, kun je vanaf juli 2017 ook terecht voor kinderfeestjes. De spanning, adrenaline en het samenwerken creëren een totaal plaatje voor een feestje waar nog lang over gesproken wordt.

Veilig voor Kinderen

Kinderpaintball wordt op dezelfde manier gespeeld als paintball voor volwassen alleen met een ander verfpistool. Dit ‘pistool’ schiet de balletjes weg door middel van een veer. Dat gaat een stuk minder hard dan de ‘normale wapens’ die op luchtdruk werken. Door het gebruik van deze veerdrukwapens is deze sport uitermate geschikt voor kinderen. Zonder enig gevaar of blauwe plekken hebben de jonge deelnemers de middag van hun leven én een fantastisch kinderfeestje! 

Wat kun je van ons verwachten voor een fantastisch paintball kinderfeestje?

Nieuw wapen: Shotgun

Paintball Xperience beschikt over een nieuw wapen voor kinderpaintball, namelijk de shotgun. Deze schiet hard, maar wordt nog steeds met een veer weggeschoten.

Wat valt er meer te beleven op Natuurlijk Kollumeroord?

Natuurlijk Kollumeroord is een prachtige buitenlocatie waar nog veel meer te beleven valt! De buitensport instructeurs van Copini Buitensport kunnen de kinderen bijvoorbeeld meenemen naar het survival gedeelte om te klimmen en te klauteren. Ook boogschieten, vlot bouwen en kanovaren behoren tot de mogelijkheden! Ben je geïnteresseerd in deze extra buitensport mogelijkheden? Laat het ons weten via de online aanvraag! 

Faciliteiten en horeca

Het terras bij Natuurlijk Kollumeroord is tijdens de zomer maanden geopend voor koffie met lekkers, lunch, hapjes en drankjes! Het is er dan ook heerlijk vertoeven voor jou als organisator van het kinderfeestje. Maar ook voor de kinderen is het na hun paintball avontuur een heerlijke plek om bij te komen met wat lekkers. Buiten de zomermaanden om is er ook van alles mogelijk qua eten en drinken. Geef dan vooraf je wensen door dan zorgen wij ervoor dat het er is!

Reserveren van jouw paintball kinderfeestje bij het Lauwersmeer

Vul hieronder jouw gegevens in en boek het fantastische kinderfeestje waar uw zoon of dochter écht blij van wordt! 

Weet je nog niet wanneer iedereen kan? Geen probleem! Je kunt bij Paintball Xperience vrijblijvend reserveren. Kijk voor andere buitensport activeiten op www.copinibuitensport.nl.

  • Direct Reserveren

Home
Paintball outdoor
Paintball op eigen locatie
Games
Arrangementen
FAQ
Contact

Paintball Xperience
Bûtlan 1
8926 XH Leeuwarden 
058-2038052 
info@paintball-xperience.nl

Facebook Paintball Xperience Leeuwarden 
Paintball Xperience is onderdeel van Copini Buitensport

  Partners:

Copini buitensportwww.natuurlijkkollumeroord.nl
www.copinibuitensport.nl
www.outdoornl.nl

info@paintball-xperience.nl  | 058-2038052  |   Like ons op Facebook

Sitemap

Beoordeling door klanten : 9.6/10 - 14 beoordelingen

Paintball Xperience
Paintball Xperience FrieslandPaintball Xperience LeeuwardenPaintball Xperience op locatie
Paintball outdoor Friesland