BEKIJK ONZE ARRANGEMENTEN

Indoor basis arrangement

Indoor paintball waarbij we teruggaan naar de basis. Wil je 'quick and dirty' paintball met je vrienden spelen? Dan is ons basis arrangement perfect voor je! Dit arrangement bieden wij aan in de Bullet Factory in Oudwoude.  Dit arrangement wordt veel geboekt door vriendengroepen. Vanwege het relatief lage tarief is iedereen enthousiast te krijgen om te komen paintballen. Op het moment dat het paintball arrangement plaatsvindt, kunnen er extra kogels gekocht worden. 

Ons basis arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

Denk je niet genoeg te hebben aan de 150 kogels die bij het arrangement inbegrepen zijn? Dan kun je altijd 100 extra kogels bestellen voor € 10,- 

Groepskorting

Komen jullie met 15 personen of meer? Dan profiteer je van de groepskorting waarbij iedere persoon 1% korting waard is. Dus kom je met 25 personen? Dan krijgen jullie 25% korting op het totaalbedrag. Deze actie is geldig bij een boeking vanaf 15 personen tot maximaal 40 personen en geldt alleen voor de 18+ arrangementen. 

Optioneel: Warm of koud buffet bijboeken

Mocht je voorafgaand aan of na het paintballen bij ons een hapje willen eten, dan kan dat! Vanaf 10 personen kunnen we een heerlijk warm/koud buffet aanbieden voor €18,50 p.p.

Het buffet dient vooraf geboekt te worden. 

Indoor speciaal arrangement in Oudwoude boeken

Boek nu jouw indoor speciaal arrangement door onderstaand formulier in te vullen! Samen gaan we zorgen dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten! Weet je nog niet wanneer iedereen kan? Voor ons geen probleem! Je kunt bij Paintball Xperience namelijk altijd vrijblijven reserveren!

Home
Paintball outdoor
Paintball op eigen locatie
Games
Arrangementen
FAQ
Contact

Paintball Xperience
Bûtlan 1
8926 XH Leeuwarden 
058-2038052 
info@paintball-xperience.nl

Facebook Paintball Xperience Leeuwarden 
Paintball Xperience is onderdeel van Copini Buitensport

 

Copini buitensport

info@paintball-xperience.nl  | 058-2038052  |   Like ons op Facebook

Sitemap

Beoordeling door klanten : 9.6/10 - 14 beoordelingen

Paintball Xperience
Paintball Xperience FrieslandPaintball Xperience LeeuwardenPaintball Xperience op locatie
Paintball outdoor Friesland